Met onvoorwaardelijke liefde je aardse ziel uitnodigen naar je hogere hartchakra, m.b.v. jouw altaar

Als je geboren wordt zit je kosmische ziel dus bij je epifyse en je aardse ziel bij je navel. Het is de bedoeling dat je aardse ziel in de eerste 7 jaar van je leven omhoog kan gaan naar je hogere hartchakra, of te wel je thymuschakra, omdat hij ter hoogte van je thymusklier, net boven je hart zit. Je hebt eigenlijk 3 hartchakra’s. Je hogere hartchakra is kosmisch gericht, waardoor je kosmische ziel makkelijker in contact kan komen met je hogere hartchakra.
Als je aardse ziel in je hogere hartchakra kan zitten, dan voelt je kosmische ziel, die bij je epifyse zit, zich makkelijker aangetrokken door je aardse ziel om vanuit de epifyse af te dalen naar je hogere hartchakra en te kunnen versmelten met je aardse ziel.
Dan heb je je normale hartchakra voor je eigenliefde en het houden van anderen. En tenslotte heb je nog je lagere hartchakra, deze zit tussen je zonnevlechtchakra en je hartchakra in. Deze lagere hartchakra wordt ook wel ‘religiechakra’ genoemd. Hier vind je de invloed van religie terug, die meestal niet positief was. Vaak was er de indoctrinatie dat je nederig moest zijn en je klein moest houden, vooral niet denken dat je iets bijzonders bent. Deze vaak negatieve invloed kan zelfs al uit vorige generaties stammen.
Als deze invloed in je lagere hartchakra negatief is kan je aardse ziel daar niet langs omhoog op weg naar je hogere hartchakra. En om omhoog te kunnen gaan naar je hogere hartchakra heeft hij vooral ook de onvoorwaardelijke liefde van je ouders of verzorgers nodig. Dit is vaak een probleem. De meeste ouders hebben nog niet genoeg hun eigen problemen verwerkt om in staat te zijn jou onvoorwaardelijke liefde te geven.
Als je aardse ziel hierdoor te laag blijft zitten, dus rond je navel blijft hangen, dan kun jij je depressief voelen en apathisch zijn, niet op gang kunnen komen. Ik kan met mijn aardse zielsingang-correctie je helpen om je aardse ziel alsnog omhoog te helpen. Maar jij kunt hierin ook wat voor jezelf doen en dat kun je doen door voor jezelf een altaar te maken, waarop je “voorwerpen” zet die voor jou pure Liefde vertegenwoordigen. Dit kan een beeld zijn, bijvoorbeeld een boeddha, of Jezus, Maria of een engel, maar het mag ook een foto of symbolische tekening van een overleden familielid of dier zijn. Hier mogen geen levende personen of dieren bijstaan, want anders trek je energie bij hen weg. Tenzij diegene een hogere meester of meesteres in dit leven is, een die met een versmolten aardse en kosmische ziel is overgegaan en ervoor heeft gekozen om terug te keren naar het aardse leven om daar als hogere meester of meesteres te dienen voor de mensheid.

Je gaat hier minstens 1 maal per week voor zitten. En dan vouw je je handen voor je hart samen. Je neemt bewust het Liefdesbeeld in je op dat je daar voor jezelf hebt gecreëerd. Dan doe je je ogen dicht en ga je je naar binnen keren. Meestal komen er dan eerst gedachten voorbij over wat je nog te doen hebt die dag…., daarvoor bedenk je een wolkenlucht en dan zet je deze gedachten op de wolken, die je daar laat drijven tot je deze gedachten straks weer nodig hebt. Als je zo zittend je lichaam begint te voelen dan is dat het teken dat je bij jezelf bent aangekomen, ook al voelt dit negatief door de pijn van het stilzitten. Op dat moment haal je opnieuw het pure liefdesbeeld voor ogen, lukt dat in het begin nog niet, dan spiek je even. Dan ontvouw je je handen in de ontvangst stand, ter hoogte voor je hart. En nu laat je vanaf jouw Liefdesbeeld de pure onvoorwaardelijke liefde naar je eigen hart toestromen. Hiermee geef je jezelf Liefde en daarmee stimuleer je je zelfheling en het omhoog kunnen gaan van je aardse ziel. Daarna vouw je je handen weer terug en tenslotte bedank je eerst jezelf dat je dit jezelf gegund hebt en daarna bedank je wat je op je altaar hebt gezet voor het schenken van hun onvoorwaardelijke liefde.
Dit geven van hun onvoorwaardelijke liefde helpt de overledenen ook om hun ‘schuld’ op aarde in te lossen en als ze dit uiteindelijk volledig gedaan hebben dan kunnen zij ervoor kiezen om over te gaan naar het licht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *