Activiteiten

Op beursen of events sta ik met mijn aardse zielsingang-correctie:

Regelmatig biedt ik op beurzen, events en bij de newage kadoshop Koko-pelli, spoorstraat 10, te Dieren-zuid, mijn aardse zielsingang-correctie aan, opdat je meer vanuit jouw hartenergie kunt gaan leven.

Als jij je vaak depressief voelt en niet op gang kunt komen (apathie) kan het zijn dat jouw aardse zielsingang, die bij jouw geboorte verbonden was met je navel, tijdens je eerste 7 levensjaren niet omhoog is gegaan naar je hogere hartchakra of thymuschakra en daardoor in de overleving is gegaan. Dit komt doordat we vaak niet leren om onvoorwaardelijk van onszelf te houden.

  1. uitleggen van wat en waarom ik dit aanbied.
  2. controleren van jouw aardse zielsingang(en) en aangeven waar ze zitten, om te overleven zijn er vaak meerdere in-/uitgangen voor energie-uitwisseling ontstaan.
  3. corrigeren en fixeren van jouw aardse zielsingang(en) met mijn kristallenstaaf naar jouw hogere hartchakra.
  4. controleren, en een eventueel niet in 1 keer gelukte correctie opnieuw corrigeren, fixeren en controleren.
  5. Na afloop krijgt je ook advies mee over hoe jij zelf kan zorgen dat jouw aardse ziel met zijn energie in-/uitgang in je hogere hartchakra wil blijven en ook kan terugkeren als hij door iets heftigs uit je hogere hartchakra is geschoten.

Totaal duurt deze sessie + 20 minuten. Je mag hierbij staan, indien nodig kun je zitten.

De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de toegestane prijs die de beursorganisatie aangeeft of van de locatie waar ik sta. 

 

Workshop “kennismaken met de kristallen schedels” en “verdieping met de kristallen schedels”:

Indien er genoeg (ongeveer 6) belangstellenden hiervoor zijn kan Margo Luberti haar kristallen schedelworkshop aanbieden.

Je krijgt uitleg over het hoe en waarom van de kristallen schedels, tips over activatiemethoden van je kristallen schedel(s) en er zal een kristallen schedelmeditatie worden aangeboden voor contact met de kristallen schedels. Als toetje doet Margo haar sjamanistisch lichtritueel,  onder begeleiding van haar trommel, stem, ratel en native fluit. Je mag je eigen kristallen schedels meenemen en je kunt er eventueel ook kristallen schedels kopen. 

Sjamanistisch lichtritueel © voor groepen:

Hierbij ga ik zelf in het midden van mijn Navajokleed staan, met om mij heen een kring van 12 kristallen schedels op de windrichtingen met hun aangezicht naar buiten zijn gelegd. Na een korte uitleg ga ik voor dit ritueel in contact met Wakan Tanka (Grote Geest) met mijn sjamanistische trommel, mijn shaman’s song, ratel en native fluit alle windrichtingen ritmische langs om de goddelijke vonk in de mens opnieuw aan te raken, te begeleiden en door te geven.

Dit sjamanistisch lichtritueel wordt ook ingezet als ondersteuning bij de kristallen schedelworkshops die ik, bij een minimum van 6 deelnemers, bij u thuis kan aanbieden.

U kunt zich hiervoor bij mij, via het antwoordformulier op de contactpagina, opgeven. Deze workshops zijn puur voor uw eigen gevoelsbewustwording ten bate van uw eigen ontwikkeling bedoeld.
Het is ook mogelijk om mij in te huren voor uw bedrijf of vereniging of een andere groepsamenkomst.