Home

De ontwikkeling van onze Gezondheidspraktijk WIGO:
Na het behalen van mijn opleiding als paranormaal therapeut ben ik, Margo, vanaf 15 januari 2003 deze praktijk begonnen met alleen het aanbieden van mijn afstandsbehandelingen.

Op 16 september 2005 is mijn toenmalige partner, Annette Keuper, zeer onverwachts overleden en heb ik mijn praktijk voor anderhalf jaar gesloten om dit een plek te geven.

Op 15 april 2006 heb ik mijn huidige man, Wim Hubers, leren kennen.

Na mijn verwerkingsperiode ben ik vanaf september 2007 opnieuw begonnen met mijn praktijk en ik kon, door mijn sjamanistische zelfhelingsproces wat ik doorlopen had, ook meerdere neo-sjamanistische disciplines gaan aanbieden. En als AT coach® kan ik ook alleengeboren tweelingen en meerlingen couchen.

Op 11 december 2007 hebben we onze relatie voor de wet vastgelegd. Vanaf november 2008 kwam Wim, na het behalen van meerdere massage-discipline’s als masseur erbij in onze praktijk.

We hebben ieder afzonderlijk en ook samen veel meegemaakt en hebben daarbij getracht om ons onvermogen, waar we tegenaan liepen of in vast liepen in ons leven, om te zetten in onze vermogens waarmee we verder konden komen in ons leven. Dit ging zeker niet zonder innerlijke strijd en leren loslaten, maar we voelen ons wel rijker door de ervaringen die we met de hulp van anderen hebben opgedaan.


Filosofie achter het logo van onze gezondheidspraktijk WIGO:

De letters WI staan voor het woord WIeg, waarin men zijn zelfontwikkeling en heelheid kan laten groeien om zich gezond te kunnen voelen. En de letters GO staan voor het kunnen gaan na een nieuwe zelfgekozen start vanuit deze nieuw ontwikkelde basis voor zijn gezondheid. Deze lettergrepen hebben we samengevoegd tot WIGO om je zowel op fysiek als emotioneel, mentaal en spiritueelniveau te ondersteunen naar heelheid.
Het logo boven de letters WIGO vertegenwoordigt tevens een wieg met twee open en uitgestrekte armen, hierin ligt een mens die met de door mij geboden ondersteuning weer overeind kan gaan (go, in het engels) komen om zijn levensweg aan te kunnen gaan. Tevens kun je het hoofd van de mens als de punt op de “i” zien. Hiermee wil ik aangeven dat naast de lichamelijke zorg die ik bied met het puntje op de “i” wordt aangegeven dat het geestelijk welzijn van de cliënt bij mij voorop staat.

Ter voorbereiding van een sessie een aantal tips:

  • draag makkelijke los zittende kleding, zodat je je kunt ontspannen (neem eventueel  extra sokken mee)
  • gebruik geen parfum, shampoo of iets anders met een sterke geur (zodat je tijdens de sessie de eventuele waar te nemen geuren goed kunt ervaren)
  • sieraden of andere harde voorwerpen die in je zakken zitten kunnen tijdens een energetische behandeling in de weg zitten voor de energiedoorstroming en worden daarom vooraf afgedaan
  • heb je contactlenzen? Neem dan eventueel spullen mee zodat je je lenzen tijdens de sessie uit kunt doen, het kan ongemakkelijk voelen om een half uur of eventueel langer met je ogen dicht en lenzen in te liggen
  • zet je mobiele telefoon uit tijdens de sessie zodat je niet gestoord wordt.