Margo

Ik ben Margo Luberti, geboren op 8 april 1959. Ik had een traumatische jeugd, met 1 gedeelde doodervaring door het voorgeboortelijk overlijden van mijn twee-eiige tweelingbroertje en 2 eeneiige drielingzusjes, waardoor ik een alleengeboren vierling ben. Incest van mijn 1ste t/m 3de levensjaar en 3 bijna dood ervaringen voor mijn 12de levensjaar, waardoor ik veel gepest ben op de lagere school.
Op 22 jarige leeftijd ben ik als doktersassistente wegens artrose in mijn gewrichten en fibromyalgie in de WAO beland.
Na 2 Burn-out’s, op 30 en 35 jaar, wilde ik gevoelsbewust met mijzelf in contact komen. Ik heb diverse reguliere en alternatieve therapieën gedaan om mijzelf geheel te accepteren en vond in het sjamanisme mijn zelfgerichte zelfhelingsweg. In het “pad van de gewonde genezer” kon ik mijn zelfhelingskracht gaan ervaren en zelfverantwoording voor mijn leven nemen, waardoor ik in balans kwam. Vanuit deze rijke ervaring wil ik anderen als neo-sjamanistisch therapeut en AT coach® ondersteunen op hun zelfhelingsweg.

Opleidingen van Margo:

  • 1998 / 2002 – de vierjarige Hbo-opleiding tot paranormaal therapeut aan “Het Johan Borgman College” te Utrecht. Afgesloten met mijn scriptie “paranormale therapie en sjamanisme in het licht van de ziel” en de geheimhoudingsbelofte.
  •  2006 – eenjarige tarotcursus bij Alice Bloemendaal.
  •  2018 – online basistraining de 5 natuurwetten, bij BIONAC, www.biologikanederland.nl.
  • 2020 – online cursus Lichttaal en Klanken, bij De Lichtkrachtacademie van Fanny van der Horst.
  • 2019 – 2020 + 2023 – Scholing tot AT coach®, bij Aranka Reeuwijk en Drs. Hannemiek van Helsdingen bij de Stichting Alleengeboren Tweelingen.
  •  2021 – online Bachelor training, bij BIONAC, www.biologikanederland.nl.
  • 2022 – cursus dr. Schüssler celzouten, bij Anoushka Ebbinge-van Rappard van praktijk de Cirkel Rond.

snu-logo-kleur-150x150

Lidmaatschap beroepsvereniging: Spirituele Nationale Unie. Via deze beroepsgerelateerde vereniging voldoe ik al meerdere jaren aan de criteria voor de klacht- en tuchtrecht, waaraan ik als alternatief genezer onder de nieuwe wet WKKGZ per 1 januari 2017 verplicht ben.

Margo Luberti-Hubers, neo sjamanistisch therapeut.