Overzicht van mijn individuele therapieën

Mijn behandelmethoden zijn gebaseerd op het sjamanisme van de diverse continenten, waarbij de nadruk vooral op het sjamanisme van de Noord-Amerikaanse indianen ligt. Dit draagt overal hetzelfde naar balans zoekende yin/yang-basisprincipe in zich. Met mijn behandelmethode kan ik de energetische informatie van de ziel en de geestkracht via de voedende (yang) en ontlastende (yin) levensenergie vertalen om de cliënt een handreiking aan te reiken voor het zelf hanteerbaar kunnen maken van *zijn zelfhelingsproces.

Mijn voorwaarde om iemand te mogen behandelen is: Indien u voor uw klacht(en) of de klacht(en) van uw kind of dier allereerst een doktersbezoek vereist is, dan dient u hiervoor eerst uw huisarts of de dierenarts te consulteren. Echter, zonder toestemming van de cliënt mag, kan en wil ik de cliënt niet paranormaal therapeutisch behandelen (dit is een ethische code)!

In overleg zal ik de cliënt, afhankelijk van het zijnsniveau van de klachten en symptomen, een van mijn werkwijzen aanbevelen. Hierbij kan een oude blokkerende herinnering/pijn op een hanteerbare wijze licht worden aangeraakt met het doel om het een plaats te kunnen geven waardoor het losgelaten kan worden, deze hoeven echter niet opnieuw te worden doorleefd. Het door mij gemaakte verslag van het zelfhelingsproces van de cliënt biedt de cliënt, of ouder/verzorger van een cliënt, de gelegenheid om met zijn bewustzijn bij zijn zelfhelingsproces betrokken te kunnen blijven.

Overzicht van mijn individuele therapieën;

 • Afstand-behandeling voor dier en mens (alleen voor die die niet in staat zijn om naar de praktijk te kunnen komen): Als men vastgelopen is in energie, gedachten, gevoelens en fysieke pijn. Via een individuele foto of geboortedatum en naam van de cliënt. M.b.v. mijn pendel en pendelkaarten wordt de energie in je chakra’s en aura ondersteunt bij je zelfheling. Met een verslag.
 • Afstand-extractie van entiteiten bij mens en dier: Voor het verwijderen van ongewenste entiteiten. Met vooraf een energetische scan, om daarna met mijn Tibetaanse tools, witte salie, mijn sjamanistische song de entiteiten naar het licht te begeleiden. En een afstandsbehandeling om de energie in je chakra’s en aura ondersteunen bij je zelfheling. Met een verslag.
 • Afstand-soulretrieval bij mens en dier:
  Om verloren en / of achtergebleven zielsdelen uit vorige levens van je kosmische ziel, uit de lijnen van je familiezielen (waaruit je aardse ziel ontstaan is) of van je aardse ziel terug te halen. Met vooraf een energetische scan, om dan met Palo Santo, mijn sjamanistische song en een afstandsbehandeling je teruggehaalde zielendelen te helen en te integreren. Met een verslag.
 • Focussen: Leren luisteren naar de fluisteringen van het gevoelsbewustzijn van je 2 zielen (aardse en kosmische ziel), m.b.v. een systeemopstelling, lichaamspendelen en Focussen. Bij vastzitten in energie, gedachten, gevoelens of fysieke pijnen, b.v. bij alleengeboren tweelingen of meerlingen.
 • Extractieproces van je huis en zijn bewoners: In 3 rondes door je/jullie hele huis en zijn bewoners. Met een onderscheidt in niet verwante, verdwaalde, energie zuigende en schadelijke wezens die naar het licht geholpen worden en verwante, bewust achtergebleven en liefde gevende wezens die een tijdelijke plek wordt gegeven ter zelfheling van zowel hen als van jou.
 • Soulretieval: Om verloren en/of achtergebleven zielsdelen uit de vorige levens van je kosmische ziel, uit de lijnen van je familiezielen (waaruit je aardse ziel ontstaan is) of van de jeugd van je aardse ziel terug te halen, te helen, te integreren en opnieuw richting te kunnen geven aan je leven.
  Zittend in een kring van 13 kristallen schedels en mijn sjamanistische lied ontvangend.
  In jou tempo in totaal 7 sessies, in de yin- (naar binnen gericht) en de yang-energie (naar buiten gericht) van het medicijnwiel;
  1. Noorden – contact met je voorouders (uit hun familiezielen is jouw aardse ziel ontstaan)
  2. Oosten – contact met je innerlijke kind
  3. Zuiden – contact met iedereen die je hier als familie geadopteerd hebt
  4. Westen – contact met je wijze vrouw / man
  5. Onderwereld – verbinding met de natuur
  6. Bovenwereld – verbinding met je hogere Zelf
  7. Middenwereld – alles wat in jou is in het hier en nu te kunnen integreren.
  Aan het eind van iedere sessie ontvang je mijn sjamanistische bevindingen.
 • Zielenfusie © (3 stappen in 1 sessie):
  1. Aardse zielsingang-correctie (ook wel verzamelpunt-correctie genoemd) ter herstel van een verplaatste, afgesplitste of gesloten ingang naar je aardse ziel.
  2. Sjamanistische reis naar je hogere Zelf ter herstel van de verbinding van je kosmische ziel met je hogere Zelf.
  3. Zielenfusie ©, zodat je aardse en kosmische ziel en je hogere Zelf zich op elkaar kunnen gaan afstemmen.
 • Trans-energetische therapie: M.b.v. mijn hand scan ik het lichaam op vastgelopen energieën, gedachten en emoties in het celgeheugen van je lichaam. Middels een op de cliënt afgestemde wand (kristallen staaf), phi steen, phi kristal, kristal stempel ondersteun ik je daarna bij het loslaten en opruimen. Als er ook fysieke pijnklachten en/of andere klachten zijn dan los ik die op m.b.v. frequenties middels Fonoforese op je meridiaanpunten.
 • Advies over het gebruik van de dr. Schüssler celzouten: Men denkt dat je alle celzouten kunt combineren, maar dat is niet het geval. Er zijn celzouten die niet samen kunnen en er zijn ook celzouten die juist elkaars ondersteuning nodig hebben. Welke celzouten je lichaam nu nodig heeft, door een tekort aan mineralen, kan je aan je gezichtskenmerken zien. Tijdens de intake maken we een begin met het advies over hoe en hoe vaak ze kunnen worden ingenomen of op je huid worden gebracht. Daarna is regelmatig een vervolg nodig om bij te stellen welke celzouten je lichaam niet meer, minder of juist meer nodig heeft en welke nieuwe erbij gekomen zijn, afhankelijk van waar je op dat moment in je verwerkingsproces zit.

* Waar zijn/hij/hem staat kunt u ook zij/haar voor in de plaats zetten.

Mijn workshop;
Kennismaken met kristallen schedels.
meer informatie hierover kunt u vinden op de activiteitenpagina!