Een kort overzicht van mijn individuele behandelmethoden

Mijn behandelmethoden zijn gebaseerd op het sjamanisme van de diverse continenten, waarbij de nadruk vooral op het sjamanisme van de Noord-Amerikaanse indianen ligt. Dit draagt overal hetzelfde naar balans zoekende yin/yang-basisprincipe in zich. Met mijn behandelmethode kan ik de energetische informatie van de ziel en de geestkracht via de voedende (yang) en ontlastende (yin) levensenergie vertalen om de cliënt een handreiking aan te reiken voor het zelf hanteerbaar kunnen maken van *zijn zelfhelingsproces.

Mijn voorwaarde om iemand te mogen behandelen is: Indien u voor uw klacht(en) of de klacht(en) van uw kind of dier allereerst een doktersbezoek vereist is, dan dient u hiervoor eerst uw huisarts of de dierenarts te consulteren. Echter, zonder toestemming van de cliënt mag, kan en wil ik de cliënt niet paranormaal therapeutisch behandelen (dit is een ethische code)!

In overleg zal ik de cliënt, afhankelijk van het zijnsniveau van de klachten en symptomen, een van mijn werkwijzen aanbevelen. Hierbij kan een oude blokkerende herinnering/pijn op een hanteerbare wijze licht worden aangeraakt met het doel om het een plaats te kunnen geven waardoor het losgelaten kan worden, deze hoeven echter niet opnieuw te worden doorleefd. Het door mij gemaakte verslag van het zelfhelingsproces van de cliënt biedt de cliënt, of ouder/verzorger van een cliënt, de gelegenheid om met zijn bewustzijn bij zijn zelfhelingsproces betrokken te kunnen blijven.

Een kort overzicht van mijn individuele behandelingen;

 • Extractieproces van je huis en zijn bewoners: In 3 rondes door je/jullie hele huis en zijn bewoners. Met een onderscheidt in niet verwante, verdwaalde, energie zuigende en schadelijke wezens die naar het licht geholpen worden en verwante, bewust achtergebleven en liefde gevende wezens die een tijdelijke plek wordt gegeven ter zelfheling van zowel hen als van jou.
 • Reïncarnatietherapie: Om traumatische ervaringen van de vorige levens van je kosmische ziel op te ruimen, zodat ze je functioneren niet meer belemmeren. En om niet geïncarneerde delen van de ziel alsnog te helpen incarneren, opdat jij je heel kan voelen.
 • Soulretieval in de praktijk: Om verloren en/of achtergebleven zielendelen uit de vorige levens van je kosmische ziel, uit de lijnen van je familiezielen (waaruit je aardse ziel ontstaan is) of van de jeugd van je aardse ziel terug te halen, te helen en te integreren.
  Zittend in een kring van 13 kristallen schedels en mijn sjamanistische lied ontvangend.
  In jou tempo in totaal 7 sessies, in de yin- (naar binnen gericht) en de yang-energie (naar buiten gericht) van het medicijnwiel;
  1. Noorden voor contact met je voorouders (uit hun familiezielen is jouw aardse ziel ontstaan)
  2. Oosten voor contact met je innerlijke kind
  3. Zuiden voor contact met iedereen die je hier als familie geadopteerd hebt
  4. Westen voor contact met je wijze vrouw / man
  5. Onderwereld voor verbinding met de natuur
  6. Bovenwereld voor verbinding met je hogere Zelf
  7. Middenwereld om alles wat in jou is in het hier en nu te kunnen integreren.
  Aan het eind van iedere sessie deel ik de informatie die ik tijdens mijn sjamanistische lied voor jou heb mogen ontvangen.
 • Illuminatieproces m.b.v. mijn songhealingstechniek: Als je innerlijke licht zich heeft teruggetrokken en je schaduw de overhand heeft, uitende in terugkerende depressies en angsten. Om bevrijdt en bekrachtigd in contact met uw innerlijke Licht te komen. Op afstand met kort verslag of in de praktijk of voor groepen.
 • Zielenfusie © (In 1 sessie):
  1. Aardse zielsingang-correctie ter herstel van een verplaatste, afgesplitste of gesloten ingang naar je aardse ziel.
  2. Sjamanistische reis naar je hogere Zelf ter herstel van de verbinding van je kosmische ziel met je hogere Zelf.
  3. Zielenfusie ©, zodat je aardse en kosmische ziel en je hogere Zelf zich op elkaar kunnen gaan afstemmen.

* Waar zijn/hij/hem staat kunt u ook zij/haar voor in de plaats zetten.

Informatie over mijn workshops;
1) kennismaken met kristallen schedels.
2) verdieping met
 kristallen schedels.
kunt u vinden op de activiteitenpagina!