Overzicht van mijn individuele therapieën

Mijn behandelmethoden zijn gebaseerd op het sjamanisme van de diverse continenten, waarbij de nadruk vooral op het sjamanisme van de Noord-Amerikaanse indianen ligt. Dit draagt overal hetzelfde naar balans zoekende yin/yang-basisprincipe in zich. Met mijn behandelmethode kan ik de energetische informatie van de ziel en de geestkracht via de voedende (yang) en ontlastende (yin) levensenergie vertalen om de cliënt een handreiking aan te reiken voor het zelf hanteerbaar kunnen maken van *zijn zelfhelingsproces.

Mijn voorwaarde om iemand te mogen behandelen is: Indien u voor uw klacht(en) of de klacht(en) van uw kind of dier allereerst een doktersbezoek vereist is, dan dient u hiervoor eerst uw huisarts of de dierenarts te consulteren. Echter, zonder toestemming van de cliënt mag, kan en wil ik de cliënt niet paranormaal therapeutisch behandelen (dit is een ethische code)!

In overleg zal ik de cliënt, afhankelijk van het zijnsniveau van de klachten en symptomen, een van mijn werkwijzen aanbevelen. Hierbij kan een oude blokkerende herinnering/pijn op een hanteerbare wijze licht worden aangeraakt met het doel om het een plaats te kunnen geven waardoor het losgelaten kan worden, deze hoeven echter niet opnieuw te worden doorleefd. Het door mij gemaakte verslag van het zelfhelingsproces van de cliënt biedt de cliënt, of ouder/verzorger van een cliënt, de gelegenheid om met zijn bewustzijn bij zijn zelfhelingsproces betrokken te kunnen blijven.

Overzicht van mijn individuele therapieën;

 • Afstand-behandeling voor dieren en mensen (die niet in staat zijn om in mijn praktijk te komen): Als men vastgelopen is in zijn energie, gedachten, gevoelens en fysieke pijn. Via hun individuele foto of hun geboortedatum en naam. Met een verslag.
 • Afstand-extractie: Een afstandsextractie met mijn Tibetaanse tools, witte salie, mijn sjamanistische song om entiteiten te verwijderen en m.b.v. een afstandsbehandeling de energie in je chakra’s en aura ondersteunen bij hun zelfheling, met een verslag.
 • Focussen: Leren luisteren naar de fluisteringen van het gevoelsbewustzijn van je 2 zielen (aardse en kosmische ziel), m.b.v. een systeemopstelling, lichaamspendelen en Focussen. Bij vastzitten in energie, gedachten, gevoelens of fysieke pijnen, b.v. bij alleengeboren tweelingen of meerlingen.
 • Extractieproces van je huis en zijn bewoners: In 3 rondes door je/jullie hele huis en zijn bewoners. Met een onderscheidt in niet verwante, verdwaalde, energie zuigende en schadelijke wezens die naar het licht geholpen worden en verwante, bewust achtergebleven en liefde gevende wezens die een tijdelijke plek wordt gegeven ter zelfheling van zowel hen als van jou.
 • Soulretieval: Om verloren en/of achtergebleven zielsdelen uit de vorige levens van je kosmische ziel, uit de lijnen van je familiezielen (waaruit je aardse ziel ontstaan is) of van de jeugd van je aardse ziel terug te halen, te helen en te integreren.
  Zittend in een kring van 13 kristallen schedels en mijn sjamanistische lied ontvangend.
  In jou tempo in totaal 7 sessies, in de yin- (naar binnen gericht) en de yang-energie (naar buiten gericht) van het medicijnwiel;
  1. Noorden – contact met je voorouders (uit hun familiezielen is jouw aardse ziel ontstaan)
  2. Oosten – contact met je innerlijke kind
  3. Zuiden – contact met iedereen die je hier als familie geadopteerd hebt
  4. Westen – contact met je wijze vrouw / man
  5. Onderwereld – verbinding met de natuur
  6. Bovenwereld – verbinding met je hogere Zelf
  7. Middenwereld – alles wat in jou is in het hier en nu te kunnen integreren.
  Aan het eind van iedere sessie ontvang je mijn sjamanistische bevindingen.
 • Zielenfusie © (3 stappen in 1 sessie):
  1. Aardse zielsingang-correctie ter herstel van een verplaatste, afgesplitste of gesloten ingang naar je aardse ziel.
  2. Sjamanistische reis naar je hogere Zelf ter herstel van de verbinding van je kosmische ziel met je hogere Zelf.
  3. Zielenfusie ©, zodat je aardse en kosmische ziel en je hogere Zelf zich op elkaar kunnen gaan afstemmen.
 • Transenergetische therapie: Als men op fysiek niveau is vastgelopen. M.b.v. een op de cliënt afgestemde wand (tabs toelopende staaf), phi steen, phi kristal, kristal stempel ondersteun ik het loslaten van vastgelopen energieën, gedachten, emoties en fysieke pijn uit het celgeheugen van het lichaam.

* Waar zijn/hij/hem staat kunt u ook zij/haar voor in de plaats zetten.

Informatie over mijn workshops;
1) kennismaken met kristallen schedels.
2) verdieping met
 kristallen schedels.
kunt u vinden op de activiteitenpagina!