Soulretrieval

Met een soulretrieval ondersteun ik je om verloren of achtergebleven zielendelen terug te halen uit;
1. eerdere levens van jouw kosmische ziel,
2. de kosmische en aardse zielsinvloeden vanuit de lijnen van je familiezielen van je ouders,
3. van jouw aardse ziel, die uit deze familiezielen van je ouders is ontstaan.
Ik bied ze hiermee ook de mogelijkheid om te kunnen helen en hen te integreren.

Dit wordt op de basis van de 12 windrichtingen en 3 werelden (beneden-, boven- en middenwereld) van het indiaanse medicijnwiel gedaan. Deze 12 windrichtingen dienen om je te ondersteunen bij het richting geven na de integratie van de verloren of achtergebleven zielendelen. De werelden dienen om  je opnieuw diepte te geven in jouw leven.
Ik ondersteun je hierbij met mijn persoonlijke helende Shaman’s song in combinatie met 12 kristallenschedels en een 13de in jouw hand, maar als jij moeite hebt met kristallen schedels kan ik hiervoor ook kristallen of symbolen gebruiken. Je mag hiervoor ook je eigen kristallen schedels meebrengen.
Tijdens deze therapie zit je hierbij op een Navajokleed en concentreer je je je ademstroom, zodat je met je adem de voedende yang en ontlastende yin levensenergie voor jouw 2 zielen kan gaan reguleren. Met de hulp van voor jou uitgezochte 13 kristallenschedels kan mijn geboden Shaman’s song dieper aankomen dan zonder hun hulp. Mijn Shaman’s song is ontwikkeld uit mijn eigen levensweg, dat bestaat uit: “het pad van de gewonde genezer”.
Als je in je leven van alledag in een negatieve spiraal bent vastgelopen en de richting bent kwijtgeraakt, kan met de hulp van kristallen schedels het door de levensomstandigheden teruggetrokken licht van jouw zielenzijn opnieuw worden aangeraakt en ondersteunt. Daarom kan de combinatie van mijn Shaman’s song en de voor jou specifieke uitgekozen 13 kristallen schedels de ondersteuning bieden om met een positieve levensinstelling in contact met het levenscheppende licht van jouw 2 zielen de richting in je leven terug te vinden.

In een sessie per keer (in 7 sessies totaal);
1. in verbinding met het Noorden, voor contact met je voorouders
2. in verbinding met het oosten, voor contact je  innerlijk kind
3. in verbinding met het zuiden, voor contact met de familieinvloeden, van een ieder die jij als familie geadopteerd hebt
4. in verbinding met het westen, voor contact met de wijze vrouw/man in jezelf
5. in verbinding met de onderwereld, voor contact met de natuur in en om je
6. 
in verbinding met de bovenwereld, voor contact met je hogere Zelf die de bron van je kosmische ziel is
7. 
in verbinding met de middenwereld, voor de integratie van alles wat in je leeft in het hier en nu