Soulretrieval

Met een soulretrieval ondersteun ik de cliënt om verloren of achtergebleven zielendelen terug te halen, te helen en te integreren. Dit wordt op de basis van het indiaanse medicijnwiel gedaan. Ik ondersteun de cliënt hierbij met mijn persoonlijke Shaman’s song in combinatie met 12 kristallenschedels en een 13de in zijn hand, maar als de cliënt moeite heeft met kristallen schedels kan ik hiervoor ook kristallen of symbolen gebruiken. De cliënt mag hiervoor ook zijn eigen schedels meebrengen.

In een stap per keer (in zeven stappen totaal);
1. in verbinding met het Noorden, voor contact met de overleden voorouders
2. in verbinding met het oosten, voor contact met de geboorte van het innerlijk kind
3. in verbinding met het zuiden, voor contact met de familie-invloeden
4. in verbinding met het westen, voor contact met de wijze vrouw/man in jezelf
5. in verbinding met de onderwereld, voor contact met de natuur in en om je
6. 
in verbinding met de bovenwereld, voor contact met je hogere Zelf die de bron van je kosmische ziel is
7. 
in verbinding met de middenwereld, voor de integratie van alles wat in je leeft in het hier en nu

Tijdens deze therapie zit de cliënt zit hierbij op een Navajokleed en concentreert zich op zijn ademstroom, zodat hij met zijn adem de voedende (yang) en ontlastende (yin) levensenergie voor zijn ziel kan gaan reguleren. Met de hulp van voor de cliënt uitgezochte 13 kristallenschedels kan mijn geboden Shaman’s song dieper aankomen dan zonder hun hulp.
Als de cliënt in zijn leven van alledag in een negatieve spiraal is vastgelopen kan met de hulp van kristallen schedels het door de levensomstandigheden teruggetrokken licht van zijn zielezijn opnieuw worden aangeraakt en ondersteunt. Daarom kan de combinatie van mijn Shaman’s song en de voor hem specifiek uitgekozen ondersteuning van 13 kristallen schedels ondersteuning bieden om met een positieve levensinstelling in contact met het levenscheppende licht van ziel te kunnen komen.