Illuminatieproces op afstand of in de praktijk

Als je last hebt van depressies en/of angsten kan mijn songhealings-techniek je ondersteunen om uit je negatieve spiraal te kunnen komen en de aanleiding voor je depressie en / of angsten daar te kunnen laten waar ze vandaan is / zijn gekomen.
– Depressies kunnen ontstaan door onverwerkte en niet geuite getraumatiseerde emoties uit je verleden.
– En angsten kunnen ontstaan door angst voor het onbekende in je toekomst en /of door opgelopen trauma’s uit je verleden.

Dit illuminatieproces bed ik in in een ritueel waarbij ik eerst de 4 windrichtingen aanroep met mijn rituele schelphoorn, daarna nodig ik Wankan Tanka (de grote geest van de native amerikanen) uit, en dan chant ik mijn persoonlijke sjamanistische song, dat mijn merkteken is voor afstemming op mijn taak en voor het aanspreken van de zelfheling van de cliënt. Als hulpmiddel voor de energieresonantie-overdracht gebruik ik mijn kristallen masker van citrien.

Met mijn songhealing stem ik mij af op jouw illuminatie-frequentie en neem ik je intuïtief zingend / chantend uit de neergaande spiraal van je depressieve gevoel en / of je angsten mee naar het innerlijke licht van jouw onvoorwaardelijke liefde.

Tijdens dit illumiatieproces m.b.v. mijn songhealing lig je op een mat van traagschuim met native deken erover en met een deken over je heen.
Zorg in dat geval dat je hiervoor loszittende kleding draagt en breng eventueel zelf extra sokken mee.

Dit illuminatieproces m.b.v. mijn songhealingstechniek kan echter ook op afstand worden gedaan. Ik leg dan jouw foto of brief met jouw geboortenamen en geboortedatum neer in mijn praktijk en verbind jouw energieresonantie met mijn songhealing. Hierover krijg je dan een kort verslag met hoe jouw energie was voordat ik begon en hoe je energie is als ik hiermee klaar ben, met de tijdstippen.

En ik kan dit illuminatieproces m.b.v. mijn songhealingstechniek ook voor groepen doen.