Trans-energetische therapie

Bij de trans-energetische therapie ga ik in de eerste fase met mijn hand, net boven je lichaam, het celgeheugen van je lichaam van boven naar beneden scannen op energetische-, mentale-, emotionele en fysieke blokkades.
In de tweede fase voed ik vooral je meridiaan punten en chakra’s m.b.v. de frequenties van fonoforese* (toonpunctuur met stemvorken). De frequenties van de stemvorken helpen de unieke frequentie van je celgeheugen te herinneren aan zijn oorspronkelijke levensenergie.
Dit doe ik per kant van zijn lichaam, eerst fase 1: het ondersteunen van de blokkades om ze los te kunnen laten.
En daarna fase 2: het voeden van de vrijgekomen gebieden.
Voordat de cliënt hier komt voel ik in welke van mijn edelstenen of kristallen attributen ik bij deze cliënt ga gebruiken. Deze plaats ik dan in een verwarmde schaal om hun energie te activeren voor het werk dat ze gaan doen.
In fase 1 voel ik de lading van blokkades van boven naar beneden met mijn hand boven het lichaam van de cliënt. Het kan zijn dat ik daarbij ook beelden of woorden doorkrijgen die ermee verbonden zijn. Ik maak deze blokkades los m.b.v. kristallen of edelstenen wand (staaf) en bij vastzittende blokkades gebruik ik een phi-donut van edelsteen of kristal en voor dieper vastzittende blokkades een phi-kristal.
Vervolgens gebruik ik een edelsteen of kristallen kogel en een edelsteen of kristallen stempel om de blokkades die losgekomen zijn te verwijderen.
Tot slot laat ik de alle overbodig geworden energieën, van de kant van zijn lichaam waarmee ik klaar ben, afvloeien naar de aarde, zodat het lichaam vrij is om nieuwe energie van de aarde of de frequenties van de fonoforese te ontvangen om zijn lichaam te voeden.
Ter voorbereiding van fase 2 (de fonoforese) vraag ik de cliënt, voordat hij bij mij komt, op te schrijven welke pijnen hij heeft of welk ongemak hij kwijt wil. Met deze lijst zoek ik vervolgens uit welke meridiaan punten, chakra’s, energiebanen en waar in zijn aura zijn pijnen en klachten verbonden zijn.
Tijdens de energetische therapie worden deze blokkades en pijnen al losgelaten.
Vervolgens voed ik m.b.v. fonoforese van onder naar boven deze meridiaan punten, chakra’s, energiebanen, zijn aura of de plaatsen waar zijn pijn zat, met de frequenties van de stemvorken. Ik hou de benodigde stemvork of in de aura, net boven een chakra, op een energiebaan, direct op de plek waar een pijnpunt van zijn lichaam zat of op een meridaanpunt van zijn lichaam. Door de frequenties van de fonoforese als voeding aan te bieden aan zijn vrijgemaakte celgeheugen kan hij met meer veerkracht in zijn leven komt te staan.
Dit is een heel ander effect dan het gebruik van fonoforese alleen, waarbij de fonoforese wordt gebruikt om de blokkades op te lossen, op te ruimen en te voeden. In feite moet deze vorm van fonoforese dan veel vaker worden toegepast om hetzelfde effect te bereiken. En deze combinatie met mijn transenergetische therapie geeft een onmiddelijk gevoel van welzijn.
*enkele contra-indicaties voor fonoforese zijn; het hebben van een pacemaker en epilepsie. Bij een zwangere of ernstig zieke moet men hiermee voorzichtig zijn.