Zielenfusie ©

De Zielenfusie © van de aardse ziel met de kosmische ziel gaat in drie stappen:

 1. Als de aardse zielsingangen van een cliënt te laag en versnippert zijn ervaart de cliënt dat hij zich hypo voelt en daardoor zich vaak depressief voelt of slecht tot actie komen kan (apathie) en zijn aardse ziel maakt dan uit noodzaak om te kunnen overleven meerdere energie in- en uitgangen.
  Daarom geef ik eerst een korte uitleg over wat een aardse zielsingang-correctie (ook wel een verzamelpuntcorrectie genoemd) inhoudt, en dan ga ik beginnen met fase 1 van de aardse zielsingang-correctie.
  Met een van mijn energie voelende handen ga ik bij de cliënt voelen waar zijn ingangen naar zijn aardse ziel aan de voor én achterzijde van de zijn lichaam zitten. Ik let hierbij zowel op schaduwen en afsplitsingen van de oorspronkelijke aardse zielsingang als op welke locatie en hoe ze aanvoelen. En tevens controleer ik of er een energetische “muur” is in zijn lagere hartchakra (hierin bevindt zich onze verbinding met religie), die vaak ontstaan is door een afhankelijk makende en daarmee klein houdende zienswijze van een religie. Want als deze energetische “muur” er is dan zal ik deze eerst moeten oplossen om voor de aardse zielsingangen de weg vrij te maken naar zijn hogere hartchakra of thymuschakra.
  Nadat ik zijn aardse zielsingangen gelokaliseerd heb begint fase 2 waarbij ik dus eerst de eventuele energetische “muur” op los, dan ga ik met behulp van mijn laserkristal die ook met Tachyon-energie is opgeladen, de verdeelde aardse zielsingangen een voor een naar de hogere hartchakra brengen om ze aldaar te fixeren.
  In fase 3 ga ik contoleren of alle oude overlevingsingangen van zijn aardse ziel naar zijn hogere hartchakra gegaan zijn en dus de aardse zielsingang-correctie in 1 keer gelukt is, maar vaak is er toch nog een correctie van 1 van de oude overlevingsingangen van zijn aardse ziel nodig, voordat ik dit af kan ronden met mijn tips hoe de cliënt zelf zijn aardse zielsingang in zijn hogere hartchakra kan behouden.
  Hierdoor kan de cliënt meer stabiliteit en onvoorwaardelijke zelfliefde gaan ervaren om zijn levensweg op aarde aan te kunnen en zijn aardse ziel zit nu ook dichterbij zijn kosmische ziel, waardoor het proces van de versmelting van deze beide eindelijk kan gaan groeien.
 2. Hierna mag de cliënt gaan liggen op een mat met een native deken. Ik ga hem dan eerst begeleiden bij een diepe ontspanning door het gehele lichaam. Daarna ga ik met behulp van mijn sjamanistische trommel en mijn stem de sjamanistische trancereis naar de zielenherinnering met je kosmische ziel van je hogere Zelf begeleiden, die als je innerlijke spirituele gids tot je kan spreken. De kosmische zielsherinnering van je hogere Zelf helpt je bij het herstel met je oorspronkelijke geestkracht die als voeding voor je kosmische ziel dient. Er kunnen zich tijdens deze trancereis ook verloren zielendelen aandienen, deze mogen dan omarmt kunnen worden.
 3. En tot slot mag de cliënt gaan zitten op een stoel, met een aantal specifiek hiervoor uitgezochte kristallen schedels achter, en ga ik tegenover hem zitten om hem te begeleiden tijdens deze tijdelijke zielenfusie. Tijdens deze laatste stap wordt de intentie neergezet, dat de resonantie van zijn aardse en zijn kosmische ziel, onder de leiding van zijn hogere Zelf als zijn innerlijke gids, zich op elkaar mogen gaan afstemmen, zodat de cliënt dit zelf regelmatig mag gaan ervaren en zich uiteindelijk Heel kan gaan voelen. Dit geheel sluit ik af met behulp van de energie van de tweebenige Atlantische Ankh.