Nieuws

Regelmatig biedt ik bij beurzen, events en de newage kadoshop Koko-pelli, spoorstraat 10, te Dieren-zuid, mijn aardse zielsingang-correctie aan, opdat je meer vanuit jouw hartenergie kunt gaan leven.

Als jij je vaak depressief voelt en niet op gang kunt komen (apathie) kan het zijn dat jouw aardse zielsingang, die bij jouw geboorte verbonden was met je navel, tijdens je eerste 7 levensjaren niet omhoog is gegaan naar je hogere hartchakra of thymuschakra en daardoor in de overleving is gegaan. Dit komt doordat we vaak niet leren om onvoorwaardelijk van onszelf te houden.

  1. uitleggen van wat en waarom ik dit aanbied.
  2. controleren van jouw aardse zielsingang(en) en aangeven waar ze zitten, om te overleven zijn er vaak meerdere in-/uitgangen voor energie-uitwisseling ontstaan.
  3. corrigeren en fixeren van jouw aardse zielsingang(en) met mijn kristallenstaaf naar jouw hogere hartchakra.
  4. controleren, en een eventueel niet in 1 keer gelukte correctie opnieuw corrigeren, fixeren en controleren.
  5. Na afloop krijgt je ook advies mee over hoe jij zelf kan zorgen dat jouw aardse ziel met zijn energie in-/uitgang in je hogere hartchakra wil blijven en ook kan terugkeren als hij door iets heftigs uit je hogere hartchakra is geschoten.

Totaal duurt deze sessie + 20 minuten. Je mag hierbij staan, indien nodig kun je zitten.

De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de toegestane prijs die de beursorganisatie aangeeft of van de locatie waar ik sta.

Data: is nog niet bekend.